Festbuffet 1 345,-
Bestilling minimum 25 gæster
Forret - tapasinspireret
Krydret blinis med flødeost, valnødder og tranebær samt røget hjort
Varmrøget laks med frisk limebåd, cherrytomat og purløgsmayo
Dild- og limemarinerede tigerrejer med hjemmelavet aioli
Hertil serveres hjemmebagt langtidshævet flute
Hovedret
Lammeculotte med hvidløg og frisk timian
Kalkunbryst med pebermarinade og baconsvøb
Rosastegt oksemørbrad
Timiansauce
Gratinerede kartofler med rosmarin og parmesan
Flødekartofler med porrer og rød peber
Tricoloresalat af peberfrugt, feta, rødløg og oliven
Mixed salat med melon, tranebær og saltmandler
CousCous salat med grillet peberfrugt, marinerede artiskok, semi-dried tomat, friskhakket persille og saltede græskarkerner
Dessert
Mazarin med hvid chokolademousse og friske jordbær
Solbær is med chokoladestykker
Vaniljeis med Baileys og hvid chokolade
Årstidens friske frugter med brændte mandler
Forret
Fad med honning-sennep glaseret perlehønebryst med en kompot af vilde bær, grillet grøn asparges med koldrøget laks og kapers- citronmayo samt spyd med mozzarella og semi-dried tomat.
Hertil serveres hjemmebagt langtidshævet flute
Hovedret
Rosastegt oksefilet
Ølmarineret glaseret skinke
Pesto marineret kyllingebryst med sprøde græskarkerner
Ovnbagte petitkartofler med krydderurter og groft salt
Flødekartofler m/ spinat, chili og hvidløg
Broccolisalat med spidskål, rosiner, ristede solsikkekerner, syltede rødløg og bacon
Grøn salat med 2 slags melon, æble, tranebær
Dessert
Brownie med nutella-creme
Vaniljeis med mørk chokolade
Årstidens friske frugter med brændte mandler