top of page

Hold din fest hos Apetit

- vi sørger for det hele.

Der er mange ting at tænke på, når man skal holde en større fest. Vælger du at holde festen hos os, sørger vi for alt det praktiske, naturligvis efter aftale og nøje afstemt efter dine ønsker, og du kan koncentrere dig om at blive fejret og nyde dagen.

Lokalerne
Vores festlokaler er nyetableret og indrettet med fokus på at skabe en hyggelig afslappende atmosfære og har alle de nødvendige faciliteter såsom garderobe, toiletter, handicaptoilet, pusleplads samt separat indgang og parkering lige ved døren. 


Det store lokale er på ca. 150 m2 og egner sig fra min. 48 gæster til max. 80 gæster. ved runde borde, dog max. 100 gæster ved firkantede borde. De runde borde passer rigtig godt til 6-8 pers, dog max 10 runde borde er der plads til. Alternativt kan der dækkes op med almindelige firkantede borde, hvis det ønskes.

Det lille lokale er på ca 100 m2 og egner sig fra 25 gæster til ca. 48 gæster. Her anvender vi vores firkantede borde der kan opstilles på mange måder, kontakt os venligst for detaljer.

Lokalet anvender vi samtidigt som hovedindgang, så hvis et selskab på f. eks 60 gæster skal spise middag i det store festlokale, så samles gæsterne i det lille festlokale til velkomst, gavebord mm


Hvad er inkluderet i prisen:
Klargøring, opstilling og opdækning
Duge, lys og servietter (farvevalg aftales)
Blomsterdekorationer på alle borde samt på gavebord og buffet
Den valgt festbuffet, tapasbuffet, brunchbuffet eller frokostbuffet
Kaffe, the og Isvand
Serveringspersonale under hele arrangementet

Oprydning og rengøring

 

Bordplan og dekoration
Hvis du gerne selv vil pynte borde eller har ønsker om yderligere dekoration ud over det vi tilbyder, kan dette sagtens arrangeres og aftales. Vi vil meget gerne modtage den endelige bordplan min én uge inden arrangementet af hensyn til opstilling af borde, opdækning og blomster.

I vores ”galleri” her på siden vil du kunne se billeder fra lokalet, så du kan danne dig et indtryk af omgivelserne.


Udlejning
Vi udlejer ikke vores lokale
r så du selv kan stå for mad og drikke. Hos os følger ”hele pakken” med ved bookning af festlokalet, til gengæld kan du slappe af både før under og efter din fest 
 

apetit smagfulde oplevelser logo NEGATIV

I Auning midt på Djursland finder du Apetit.

Vores forretninger er samlet i en stor markant bygning med indkørsel direkte fra hovedvej A16 og med gratis parkering lige ved døren.

Vi glæder os til at se dig!

Åbningstider Delikatessebutikken
Torsdag og fredag 11-18
Lørdag 9-12

Bestil på webshoppen

Åbningstider Gavebutikken
Alle ugens dage 7-21
Selvbetjening og betaling kun med mobilepay

Åbningstider Cateringkøkkenet
Vi laver mad ud af huset til selskaber
alle ugens dage, - dog kun mod forudgående
aftale

Apetit Aps

Vestergade 45A

8963 Auning

Telefon 30 20 40 49

CVR 37936316

Apetit FVST kontrolrapport
  • Facebook
bottom of page