Festmenu nr. 3
435,-
Forretter - vælg mellem:
1.
Ovnbagt laks med ristede svampe, bagte cherrytomater og flødestuvet spinat
Hertil serveres hjemmelavede rugbrødschips og friskbagte maltflutes
Serveres varm på tallerken
2.
Varmrøget laks med tigerrejer, serveres på sprød salatbund med rygeostcreme, syltede tranebær, brøndkarse og vores egen rugbrødschips
Serveres på tallerken
3.
Honning- og sennepsglaseret perlehønebryst på sprød frisk salatbund.
Serveres med kompot af vilde bær, sprøde spirer samt Waldorff salat med sprødstegt serrano og friskbagte flutes
Serveres på tallerken
4.
Fisketallerken med ingefær- og limemarinerede tigerrejer, hjemmelavet tunsalat og grillet grøn asparges med røget laks.
Hertil serveres hjemmerørt aioli, smør og hjemmebagte langtidshævede flutes
Serveres på tallerken
5.
Tapastallerken med middelhavets bedste specialpølser, butterdejsæsker med spinat og chili, syltede rødløg, grillet artiskok, bagt tomat med mozzarella samt mini kyllingespyd.
Hertil serveres mangochutney, kryddermayo, pesto, oliven og hjemmebagte langtidshævede flutes
Serveres på tallerken
Hovedretsbuffet
Rosastegt oksefilet
Farseret ribbensteg u/ svær
Kalkunbryst med tomatpesto
Kraftig skysauce
Gratinerede kartofler med rosmarin og parmasanflager
Kartoffel-rösti med rød peber og mozzarella
Ristede svampe
Bagte rødløg med balsamico
Broccolisalat med rød spidskål, ristede solsikkekerner, rosiner og sprød bacon
Grøn mix salat med årstidens grønt
Perlebyg salat med edamamebønner, grillet squash, sorte bønner, persille og cherrytomat
Focaccia brød med krydderurter
Dessert
Cheesecake med passionsfrugt og hvid chokolade
Mazarin med hvid chokolademousse og jordbær
Solbær is med mørk chokolade
Hjemmelavet luksus chokoladeis med rom og karamel
Årstidens friske frugter på fad med brændte mandler
Isvand, kaffe og the
Til middagen med gode vine er det altid dejligt med et glas isvand og efter middagen venter en friskbrygget kop kaffe eller the – ved Apetit er det inkluderet i prisen!