top of page

Festmenu nr. 4
540,- 

Forretter - vælg mellem:
Forret nr. 1. 
Rødspættefilet med laksemousse og rejer, serveres på sprød salatbund med hjemmerørt urtecreme, rogn, dild og rugbrødschips. Serveres på tallerken.

​

Forret nr. 2.
Honning- og sennepsglaseret perlehønebryst på sprød frisk salatbund.
Serveres med bærkompot, sprøde spirer samt Waldorff salat og friskbagte flutes. Serveres på tallerken

​

Forret nr. 3.
Fisketallerken med grillede tigerrejer, hjemmelavet tunsalat og ovnbagt grøn asparges med røget laks. Serveres hjemmerørt aioli, smør og friskbagte langtidshævede flutes. Serveres på tallerken

​

Forret nr. 4.
Tapastallerken med to middelhavets bedste specialpølser, butterdejsæsker med spinat og chili, syltede rødløg, grillet artiskok, tapasspyd med oliven og pestomarineret mozzarella, samt mini kyllingespyd. Serveres med kryddermayo, persillepesto, oliven og hjemmebagte langtidshævede flutes
 
Hovedretsbuffet

Rosastegt oksemørbrad
Lammeculotte med hjemmelavet tzatziki

Confiteret andebryst a la Orange med safransyltede perleløg


Saucer og tilbehør:
Bearnaisesauce og rødvinssauce
Hjemmelavede sprøde kartoffelrösti
Bagte gulerødder med parmesan, chili og bagte hvidløg 
Klassisk ratatouille
Rustik råkostsalat med mild coleslaw-dressing
Årstidens grønne mix salat
Pastasalat Caprese med cherrytomat, mozzarella og balsamico
Focaccia brød med krydderurter

​

Tilvalgsmuligheder til hovedretsbuffet á 25,- pr. ret
Franske løgtærter
Flødegratinerede kartofler med spinat og hvidløg
Små ovnbagte gulerødder med citron og timian
Ekstra salat efter aftale…

​

Dessert buffet består af friskskåret frugt på fad samt:

Vælg én slags mousse:
Chokolademousse med nøddeknas og friske bær
Hindbærmousse med knuste brændte mandler og friske hindbær
Mangomousse med hvid chokolade
 
Vælg én slags is:
Vaniljeis med chokoladestykker og saltkaramel
Vaniljeis med hindbær og chokolade
Hjemmelavet hasselnøddeis med nøddeknas og flagesalt
 
Vælg én slags kage:
Pistaciekage med hvid chokoladecreme
Chokoladebrownie med chokolademousse topping
Orange mazarin med cheesecake topping

​

Der kan tilvælges ekstra dessert fra ovenstående muligheder, f.eks. en ekstra variant hjemmelavet is – prisen er 35,- pr. gæst.
 
Tilvalg af ekstra sødt til desserten eller kaffen á 30,-
Hjemmelavede Petit fours
 
Isvand, kaffe og the
Til middagen med gode vine er det altid dejligt med et glas isvand og efter middagen venter en friskbrygget kop kaffe eller the – ved Apetit er det inkluderet i prisen!

apetit smagfulde oplevelser logo NEGATIV

I Auning, lige midt på Djursland, finder du Apetit.

​

Vores forretninger er samlet i en stor markant bygning med indkørsel direkte fra hovedvej A16 og med gratis parkering lige ved døren.

​

Vi glæder os til at se dig!

Åbningstider Delikatessebutikken
Torsdag og fredag 11-18
Lørdag 9-12

Bestil på webshoppen

​

Åbningstider Gavebutikken
Alle ugens dage 7-21
Selvbetjening og betaling kun med mobilepay

​

Åbningstider Cateringkøkkenet
Vi laver mad ud af huset til selskaber
alle ugens dage, - dog kun mod forudgående
aftale

Apetit Aps

Vestergade 45A

8963 Auning

Telefon 30 20 40 49

CVR 37936316

Apetit FVST kontrolrapport
  • Facebook
bottom of page