Kort om Apetit

 

Apetit startede i 2012 udelukkende som catering med mad ud af huset og en lille butik med lidt vin og gavekurve primært til engroskunder.

Siden begyndte tingene at udvikle sig og i 2014 blev den lille butik rykket ind på Centervej, hvor cafe-delen blev tilføjet.

Catering køkkenet på Vestergade og butikken med cafeen på Centervej var nu to separate virksomheder, men med et meget tæt samarbejde i det daglige.

Butikken og cafeen fik en varm velkomst og i 2016 modtog Apetit Djursland Erhvervsråds Iværksætterpris. 

Forretningen tog hurtigt fart og nye varer blev introduceret i butikken mens menukortet samtidig begyndte at udvide sig.

Lokalet på Centervej begyndte langsomt at blive for lille til aktiviteterne og den daglige produktion skabte problemer med pladsmangel.

I 2018 blev det besluttet at udvide faciliteterne på Vestergade og samle de to virksomheder i samme bygning igen.

Efter 5 år på Centervej rykkede Apetit Butik & Cafe i april 2019 ind i nye lokaler ved siden af catering kokkenet, hvor vi befinder os i dag. 

I forbindelse med den store renovering og ombygning af de tidligere industrilokaler, blev der også tilføjet et helt nyt selskabslokale med plads til ca 100 pers.

VELKOMMEN TIL

APETIT...

I Auning midt på Djursland finder du Apetit.

Vores forretninger er samlet i en stor markant bygning med indkørsel direkte fra hovedvej A16 og med gratis parkering lige ved døren.

Vi glæder os til at se dig!

Butikkens åbningstider

             Onsdag    kl. 10 - 18 

             Torsdag     kl. 10 - 18

             Fredag      kl. 10 - 19

             Lørdag      kl. 10 - 15

             Søndag     kl. 08 - 11

  • Facebook
  • Instagram

Apetit Aps

Vestergade 45A

8963 Auning

Telefon 30 20 40 49

CVR 37936316

Apetit FVST kontrolrapport